Over mij

Hai, ik ben Xandra.

Een open, sensitieve en betrokken coach met een achtergrond in life coaching, hoogsensitiviteit (HSP) en het voortgezet onderwijs. Als NOBCO-coach heb ik mij gespecialiseerd in perfectionisme, hooggevoeligheid en stress. Mijn coachstijl kun je omschrijven als invoelend, aandachtig, spiegelend en doortastend.

Zolang ik mij al kan herinneren, houd ik ervan om bomen te tekenen. Steeds dezelfde, maar dan nét even anders. Als kind van meermaals gescheiden ouders, 8 verhuizingen, 5 basisscholen en 3 middelbare scholen heb ik vanuit huis weinig wortels meegekregen. In de loop der jaren heeft deze boom, zonder dat ik mij hiervan bewust was, steeds meer loof en wortels gekregen. Net als ik zelf… 

Dankzij deze wortels kunnen zowel de boom als ik beter voeding opnemen; heb ik geleerd wat mij voedt, zoals de natuur opzoeken, persoonlijke ontwikkeling en sociaal contact. Zowel de boom als ik zijn veel meer tot bloei gekomen. Daarnaast kan ik door stevig geworteld te zijn, stormen beter doorstaan. 

Lange tijd heb ik niet mijn passie, coachen en psychologie, durven volgen. Ik bewandelde een pad van verwachtingen dat maatschappelijk verantwoord was, maar niet van mijzelf. Gaandeweg ben ik echter steeds meer mijn hart en gevoel gaan volgen. De weg ernaartoe was allerminst makkelijk, maar door mijn groei en het sterker wortelen heb ik meer bewustzijn gekregen en volg ik nu mijn eigen pad. 

Ik zie het als mijn missie om anderen te ondersteunen in hun proces naar meer wortels en meer tot bloei komen, zowel op werkgebied als privé. Als specialist help ik je omgaan met jouw perfectionisme, hoogsensitiviteit, het overwinnen van je burn-out en naar minder stress, zodat je eindelijk blijvend rust in je hoofd krijgt en succes en voldoening hebt op je werk en thuis!

Opleidingen en accreditaties

  • Post-hbo Levenscoach – Sonnevelt Opleidingen
  • Specialisatie Hoogsensitiviteit – Susan Marletta Hart
  • Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO)
  • Als NOBCO lid volg ik met regelmaat workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van psychologie
  • Bachelor of Education – Hogeschool Rotterdam
  • Pre-Master English Literature and Culture – Leiden University 2020
  • Aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

Ervaringen

Lees meer over wat anderen zeggen:

Ik heb veel gehad aan de gesprekken met Xandra. Door de oefeningen lukte het mij rust te krijgen en tegelijkertijd mijn schouders eronder te zetten om mijn doelen te behalen. Wat voelt het goed om stappen te maken en vooruitgang te zien. Ik kan weer ademen. Bedankt!

Lifecoach client Bjorn la Tulippe

Bjorn la Tulippe, style director

Xandra is open, oprecht en enthousiast. Dit creëerde direct een veilige omgeving waarin ik het gevoel kreeg dat ik alles kon zeggen. Xandra voelt goed aan wanneer je in je hoofd zit en met oefeningen bracht ze mij weer tot rust om terug in het gevoel te komen. Bedankt, Xandra, voor jouw energie, passie voor coachen, openheid en eerlijkheid!

Lifecoach client Felix Tan

Felix Tan, business controller

Met een traject dat speciaal op mijn situatie is afgestemd, heeft Xandra mij de juiste hulpmiddelen gegeven om uit een burn-out te komen. Met haar hulp en doorzettingsvermogen heb ik weer de energie kunnen vinden om weer volop aan het leven deel te kunnen nemen.

Stress en burn-out herstel client Ivo Beek

Ivo Beek, data-architect en ondernemer

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan nu direct een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij.