Wat anderen over Xandra zeggen

Hieronder kun je de reviews en ervaringen lezen van coachees uit mijn praktijk en trainingen.

Ervaringen coaching

Christine, Journalist

Toen ik het traject bij Xandra inging, zat ik al enige tijd thuis door een burn-out. Ik voelde mij gejaagd, moedeloos en piekerde veel.

Nadat ik het vertrouwen in andere hulpverlening verloren had, heb ik mij bij Xandra toch open durven stellen. Bij haar durfde ik kwetsbaar te zijn en ik had een prettig gevoel bij haar, mede doordat zij zichzelf open opstelde. Het was ook fijn om met iemand te spreken die meer van mijn leeftijd is.

Het traject was pittig, maar het is heel prettig om progressie te zien. Xandra’s aanpak is heel persoonlijk. Ik voelde me gezien en gehoord. Ik heb echt de oorzaak van mijn coachvraag aan kunnen pakken. Samen hebben we onderzocht op een diepere laag en meer gedaan dan alleen naar de symptomen kijken. De sessies waren zowel fysiek als online en ik heb geen enkel verschil hiertussen gemerkt.

Inmiddels heb ik veel inzichten gekregen en rust teruggevonden. Ik heb mijzelf beter leren kennen; weet beter wat ik leuk vind en leef meer naar mijn waarden. Ik luister naar mijn gevoel en lichaam en kan gemakkelijker keuzes maken. Ik ben van de sneltrein afgestapt en leef bewuster. Ik kan weer genieten en zou coaching door Xandra zeker aanraden!

Christine, Journalist

Xandra is open, oprecht en enthousiast. Dit creëerde direct een veilige omgeving waarin ik het gevoel kreeg dat ik alles kon zeggen. Daarnaast was Xandra geïnteresseerd in mijn verhaal en maakte ze mij bewust van mijn eigen lichaamstaal. Dit gaf mooie inzichten.
Tijdens de oefeningen deed Xandra enthousiast mee, waardoor ik ze volledig zonder schaamte durfde te doen. De oefeningen hebben dan ook mooie inzichten meegegeven.
Xandra voelt goed aan wanneer je in je hoofd zit en heeft mij hier dan ook een aantal keer op betrapt. Door middel van ademhalingsoefeningen bracht ze mij vervolgens weer tot rust om terug in het gevoel te komen. Heel handig om dit soort situaties ook in het dagelijks leven te kunnen herkennen!

Felix Tan, business controller

Felix Tan, business controller

Bjorn la Tulippe, style director

Ik heb veel gehad aan de gesprekken met Xandra. Een hele tijd liep ik wat onrustig rond met m’n gedachten en emoties overal en nergens, behalve daar waar ze moesten zijn. Ik kampte met onzekere gevoelens die ik niet goed kon plaatsen of tot rust kon brengen. Met de juiste oefeningen lukte mij dit al grotendeels! Het andere deel is vanuit doe-kracht gekomen; het coachen heeft mij laten inzien dat als je iets wilt, je er echt een keer je schouders onder moet zetten. In je comfort zone blijven is ook niet alles. En wat voelt het goed om stappen te maken en vooruitgang te zien. Ik kan weer ademen. Bedankt!

Bjorn la Tulippe, style director

Met een traject dat speciaal op mijn situatie is afgestemd, heeft Xandra mij de juiste hulpmiddelen gegeven om uit een burn-out te komen. Met haar hulp en doorzettingsvermogen heb ik weer de energie kunnen vinden om weer volop aan het leven deel te kunnen nemen.

Ivo Beek, data-architect en ondernemer
Jess Bannister, English teacher

I want to say a huge thank you to Xandra for the coaching session she gave me. Throughout it, she was so gentle and kind. I felt safe to open up to her despite the delicate nature of the topics I was talking about.
She was very skilled at getting to the route of the issue and helping me to visualise the feelings I was experiencing. She was also incredibly patient when teaching me techniques and used humour as a tool to alleviate the anxiety.
She is incredible at what she does and has a real gift for helping people. Since the session, I have gone on to employ a lot of the techniques she gave me and will continue to do so in the future.

Jess, 36 jaar

Ik heb Xandra leren kennen als een doortastende coach in mijn coach-opleiding. Ze werkt vanuit gevoel en sensitiviteit en heeft snel door wat het probleem bij de cliënt is. Daarnaast is Xandra een open persoonlijkheid en is makkelijk toegankelijk en benaderbaar als coach.

Onno Melis, Teamleider in de zorg

Ervaringen trainingen

Ik heb Xandra leren kennen bij Business Engels cursus via mijn werk. Xandra is erg vriendelijk, enthousiast en professioneel. Ze kan goed uitleg geven en motiveren om beter te worden. Top docent. Zeker een aanrader.

Toma Fita, cursist

Wil je Business English leren in een gemoedelijke sfeer en met een professionele begeleider, dan ben je bij XvM Coaching aan het juiste adres. Xandra geeft je meteen een vertrouwd gevoel hierdoor kijk je iedere week weer uit naar Engelse les.

Tamara van Vliet, cursist

Xandra provided us a Business English course of 10 lessons. The participants were enthusiastic about the approach. Xandra created a secure environment, where learning and having a laugh is perfectly combined.

Edith Oorsprong, HR Adviseur

Deze reviews zijn schriftelijk afgegeven of online via LinkedIn.